Velkomst Drink
(MIN. 20 PERSONER)
Mousserende vin
Med hyldeblomst
88,-Hyldeblomst & dansk vand (alkoholfri)
Serveret i champagneglas
48,-Kirr
Creme de Cassis og hvidvin
88,-Foretter
(MIN. 20 PERSONER)
Fiskeanretning
med roulade af røget ørred, rødtungepaupiette med laksemousse og dildcreme, spicy black tiger & fisketerrin
135,-2 tarteletter
Med høns i asparges
88,-Laksetatar
Med rå og røget laks, friske krydderurter og purløgscreme
115,-Oksecarpaccio
Med parmesan, rucola og trøffelolie
118,-Rejecocktail
Med sprød salat, asparges og cocktailsauce
98,-Røget laks
På sprød salat og sauce verte
105,-Røget dyrekølle
fra Venø med syltede rødløg og krydderurtesalat
125,-Hovedretter
(MIN. 20 PERSONER)
Venøbøf
Med kartofler, blandet salat samt to slags creme fraiche dressing
265,-Venøbøf ”pikant”
Med saltkogte kartofler, blandet salat samt to slags oliedressing
265,-Helstegt oksefilet
Med årstidens grøntsager, kartoffelgarniture, bearnaisesmør samt rødvinssauce
285,-Dyreryg
Dyreryg fra Venø med årstidens grønt og kartoffel/spinat roulade samt vildtsky
298,-Desserter
(MIN. 20 PERSONER)
Hjemmelavet islagkage
Med tre slags is og frisk frugt
95,-Pandekager
Med is og orangesauce
95,-Dobbeltbagt chokoladekage
Med vaniljeparfait og coulis
110,-Citrontærte
Citrontærte med brændt marengs
95,-Buffeter
(Min. 25 personer)
Buffet I
Tomatsalat med feta og basilikum
Tarteletter med høns i asparges
Lakseroulade
***
Stegt unghanebryst med skysauce
Stegt kamsteg med peber & ramsløg
Kartoffelsalat med friske urter
Blomkålscouscous
Langtidshævet surdejsbrød
***
Æblekage med mandel & rørt creme fraîche
Chokoladekage med kokosglasur
(min. 25 personer)
388,-Tarteletter med høns i asparges
Lakseroulade
***
Stegt unghanebryst med skysauce
Stegt kamsteg med peber & ramsløg
Kartoffelsalat med friske urter
Blomkålscouscous
Langtidshævet surdejsbrød
***
Æblekage med mandel & rørt creme fraîche
Chokoladekage med kokosglasur
(min. 25 personer)
Buffet II
Tagliata af Galloway kvæg fra Venø
Caesarsalat med stegt kylling og soltørret tomat
Lakserilette med stegte tigerrejer
***
Urtestegt kalveculotte med mild sennepssauce
Hvedekernesalat med grillede grøntsager
Venøbøf med kartofler, to slags cremefraiche dressing og blandet salat
Langtidshævet surdejsbrød
***
Brownie med toffee
Mousse med hindbær
Rabarbercrumble med rørt creme fraiche
(min. 25 personer)
455,-Caesarsalat med stegt kylling og soltørret tomat
Lakserilette med stegte tigerrejer
***
Urtestegt kalveculotte med mild sennepssauce
Hvedekernesalat med grillede grøntsager
Venøbøf med kartofler, to slags cremefraiche dressing og blandet salat
Langtidshævet surdejsbrød
***
Brownie med toffee
Mousse med hindbær
Rabarbercrumble med rørt creme fraiche
(min. 25 personer)
Buffet III
Laks Bellevue
Røget dyrekølle med coleslaw & syltede løg
Bruschetta med tomat & serrano skinke
***
Helstegt oksefilet med sauce Bordelaise
Lammekølle med rosmarinsky
Knuste kartofler med rucolapesto
Bønnesalat med rødløg og feta
Broccolisalat med æble & bacon
Langtidshævet surdejsbrød
***
Udvalg af ost med tilbehør
Karamelliseret æblekage af danske æbler med syrnet fløde
Hjemmelavet islagkage med frisk frugt
(min. 25 personer)
498,-Røget dyrekølle med coleslaw & syltede løg
Bruschetta med tomat & serrano skinke
***
Helstegt oksefilet med sauce Bordelaise
Lammekølle med rosmarinsky
Knuste kartofler med rucolapesto
Bønnesalat med rødløg og feta
Broccolisalat med æble & bacon
Langtidshævet surdejsbrød
***
Udvalg af ost med tilbehør
Karamelliseret æblekage af danske æbler med syrnet fløde
Hjemmelavet islagkage med frisk frugt
(min. 25 personer)
Brunch Buffet
Fra kl. 11:00 - 15:00 (max 4 timer)
Efter kl. 15:00 - kr. 1500,- pr. time
Mousserende vin ved ankomst
kaffe/the
juice
hjemmelavet rugbrød og lyst brød
wienerbrød og croissanter
marmelade
smør
røræg
bacon
brunchpølser
sild med tilbehør
yoghurt med hjemmelavet müesli og honning
lun leverpostej med bacon
ostefad
charcuteri
tarteletter med høns i asparges
dampet laks med rejer
frisk frugtfad
pandekager med ahornsirup
(min. 25 personer)
365,- pr. personEfter kl. 15:00 - kr. 1500,- pr. time
Mousserende vin ved ankomst
kaffe/the
juice
hjemmelavet rugbrød og lyst brød
wienerbrød og croissanter
marmelade
smør
røræg
bacon
brunchpølser
sild med tilbehør
yoghurt med hjemmelavet müesli og honning
lun leverpostej med bacon
ostefad
charcuteri
tarteletter med høns i asparges
dampet laks med rejer
frisk frugtfad
pandekager med ahornsirup
(min. 25 personer)
Natmad
(MIN. 20 PERSONER)
Frikadeller
Med kartoffelsalat og surt
88,-Oste/pølsebord
Med udvalg af italienske pølser, udenlandsk ost og tilbehør
125,-”Pølsevogn”
Med kogte og ristede pølser, brød, kakaomælk og tilbehør
98,-To slags tærte
Serveret med salat & dressing
105,-Aspargessuppe
Med hjemmebagt brød
90,-Tarteletter
Med høns i asparges
88,-Kaffe & sødt
(MIN. 20 PERSONER)
Kaffe / The
38,- pr. person
Hjemmebagte småkager
30,- pr. person
Chokolade
32,- pr. person
Kransekage
52,- pr. person
Vine
(MIN. 20 PERSONER)
Vin
Hvidvin / Rødvin
Pris fra 298,- pr. flaskeDessertvin
(MIN. 20 PERSONER)
Dessertvin (5cl.)
Errazuriz, Late Harvest, Sauvignon Blanc, Chile
85,-Portvin (5cl.)
Graham´s "Six Grapes", Reserve Port
85,-Spiritus
(MIN. 20 PERSONER)
Cognac
Husets cognac (2cl.)
75,-Likør
Baileys (2cl.)
45,-