Sæson Menu



           

Sæson menu 

Forret
Klassisk gratineret løgsuppe med vesterhavsost

115,-

Riesling, Ürziger Würzgarten, Joh. Crhistoffel, Mosel, Tyskland
pr. glas 85,-

-*-*-*-

Hovedret
Bagt Torsk i urtecrust
 med cremet spinat, glaserede rødbeder & pastinak
DKK 225,-

Laforet, Pinot Noir, Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig
pr. glas 85,-
-*-*-*-

Dessert
Tarte Tatin med vanilleis
110,-

Malus Danica, Cold Hand Winery, Danmark
pr. glas 85,-


-*-*-*-


                Menu pris:            Vinmenu pris:                   

                 2 - Retter: 325,-            2 - Glas: 160,-

                 3 - Retter: 425,-            3 - Glas: 245,-

 Ovenstående 2-3 retters menu/vin priser er kun gældende for sæsonens menu