Menukort

Udskriv Side


- Søndags Frokostbuffet
- Frokostkort
- Aftenkort

- Selskaber


Søndags Frokostbuffet
Serveres mellem 12:00 & 15:00

Vi serverer søndags Frokostbuffet på følgende søndag: 1. April
          
Tag familie og venner med til en hyggelig søndag på Venø Kro.

Vi serverer en stor Frokostbuffet med et udvalg af lokale og udenlandske retter.

Vores overdådige buffet inkluderer et glas mousserende vin ved ankomst samt
kaffe, te, juice ad libitum.

Alt dette for kun:

285,- pr. person

Børn under 12 år er halv pris

Bestil venligst bord på tlf.: 97 86 80 06

^
Til top


Frokostkort
Serveres mellem 11:30 & 14:00


Stjerneskud
Dampet & pandestegt rødtungefilet, røget laks, muslinger,
vagtelæg, asparges, kaviarcreme & rejer
165,-

Sildetallerken
Tre slags sild med løg & kapers
Brød & smør
82,-

 
Rulleål
Den traditionelle rulleål
85,-
 

Muslinger
Hvidvinsdampede muslinger med urter & hvidløg,
serveret i fløde sauce med pommes frites & aioli
135,-

Østers
Østers fra Limfjorden serveret naturel med citron & vinaigrette
3 stk. 95,-
6 stk. 175,-
Frokostsalat 
Sprød salat med røget laks, rejer, asparges,
cocktailsauce & citron
125,-

Venøbøf 
Tynde skiver oksekød (200g.) marineret med hvidløg, serveret med Venø kartofler, salat samt gul & rød creme fraiche dressing
195,-
 
 
 
Venøbøf – pikant
Tynde skiver oksekød (200g.) marineret med hvidløg, serveret med saltkogte Venø kartofler, salat samt mojo rojo & mojo verde
195,-

 
Ønskes opfyldning af Venøbøf pr. 100g. 50,-

  
Frokost Burger 
Stegt Oksehakkebøf med ost & bacon på burgerbolle
Serveret med rå løg, syltet agurk, tomat & salat,
dertil råstegte kartofler
135,-
 

Fiskefilet
Pandestegt rødspættefilet, serveret med hjemmelavet remoulade, citron & rugbrød
78,-

Til top


Aftenkort
Serveres mellem 17:30 & 21:00

Forretter

Caesar salat
 
Grøn salat med caesardressing, parmesan & croûtons

95,-

Tillæg Stegt Kylling: 33,-
Tillæg Stegte Tigerrejer: 38,-

* * *

Muslinger

Hvidvinsdampede muslinger med urter & hvidløg,
serveret i fløde sauce
 110,-

* * *

Hummerbisque

Fyldig, cremet suppe kogt på fjordhummer & serveret med syrnet fløde
  125,-

* * *
Rulleål

Den traditionelle rulleål, serveret på hjemmebagt rugbrød
 85,-

* * *


Hovedretter

Venøbøf

Tynde skiver oksekød (200g.) marineret med hvidløg, serveret med Venø kartofler, salat samt gul & rød creme fraiche dressing
195,-
 
* * *

Venøbøf – pikant
Tynde skiver oksekød (200g.) marineret med hvidløg, serveret med saltkogte Venø kartofler, salat samt mojo rojo & mojo verde
195,-
 
* * *
Ønskes opfyldning af Venøbøf pr. 100g. 50,-

* * *

Okse
 
Grillet okse entrecote serveret med sæsonens grøntsager, stegte kartofler samt sauce bearnaise & sauce bordelaise.
 278,-

* * *

Rødspætte
 
Hel pandestegt Vesterhavs rødspætte med persillesauce, Venø kartofler, citron & hjemmelavet agurkesalat
195,-
 
* * *

Vegetar
Frisk pasta med sæsonens grøntsager
145,-

Til Børnene
Pasta
 
Spaghetti Bolognese med revet parmesan
 72,- 
  
Fisk
 
Pandestegt fiskefilet med råstegte kartofler og remoulade
 78,-
 
 Venøbøf

Tynde skiver oksekød (125g.) marineret med hvidløg, serveret med Venø kartofler, salat samt gul & rød créme fraîche dressing  
 105,-

Desserter

Pandekager

Pandekager med is & appelsinsauce med cognac
92,-

* * *

Den Gode
Creme Brulée med sorbet & syltede bær
88,-

Chokolade

Chokoladekage med parfait is & frugt coulis
98,-

* * *

Is
 
Isdessert med tre slags is med fløde og frugt 
95,-

* * *

Sukkerfri Is

Sukkerfri vanilleis serveret med frisk frugt & fløde
65,-

* * *

Ost

Ostetallerken med udvalgte ost samt tilbehør
110,-

^
Til top