VENØ KRO
Selskabskort 2018
min. 20 personer
Velkomst Drink:
Mousserende vin med hyldeblomst
65,-
Hyldeblomst & dansk vand (alkoholfri) – serveret i champagneglas
32,-
Beringer, Zinfandel, mousserende, CA, USA 
68,-
Kirr
Creme de Cassis og hvidvin
68,-
Forretter:
2 tarteletter med høns i asparges  
68,-
Laksetatar med rå og røget laks, friske krydderurter og purløgscreme
88,-
Oksecarpaccio med parmesan, rucola og trøffelolie
92,-
Rejecocktail med sprød salat, asparges og cocktailsauce
75,-

Røget laks på sprød salat og sauce verte
85,-
 Hovedretter:
Venøbøf med kartofler, blandet salat samt to slags creme fraiche dressing
188,-
Venøbøf ”pikant” med saltkogte kartofler, blandet salat samt to slags oliedressing
188,-
Helstegt oksefilet med årstidens grøntsager, kartoffelgarniture, bearnaisesmør samt rødvinssauce 
195,-

Lammeryg med årstidens grøntsager, kartoffelgarniture og rosmarinsky
205,-
Dyreryg fra Venø med årstidens grønt og kartoffel/spinat roulade samt vildtsauce 
225,-
Desserter:
Hjemmelavet islagkage med tre slags is og frisk frugt
70,-
Pandekager med is og orangesauce med mandel
75,-
Dobbeltbagt chokoladekage med rørt vanilleis og hindbærsauce
88,-
Udvalg af 3 slags ost med tilbehør 
95,-
 
Buffeter
(Min. 25 personer)
Buffet I:
Tomatsalat med feta og basilikum
Bulgursalat med bagte rodfrugter
Kartoffelsalat med friske urter
Tarteletter med høns i asparges
Stegt unghanebryst med skysauce & surt
Flæskesteg med flødesauce
Ovnstegte kartofler med urter
Sæsonens grøntsager
Æblekage med mandel & rørt creme fraîche
Choko/kokoskage
Langtidshævet surdejsbrød
298,-
(min. 25 personer)
 
Buffet II:
Fjerkræterrin
Caesarsalat med stegt kylling og soltørret tomat
Lakserilette med marineret tigerrejer   
Urtestegt kalveculotte med mild sennepssauce
Kartoffelgratin med porre & bacon
Venøbøf med kartofler, to slags cremefraiche dressing og blandet salat
Brownie med toffee
Rørt is med hindbærcoulis
Rabarbercrumble med rørt creme fraiche
Langtidshævet surdejsbrød 
375,-
(min. 25 personer)
 
 Buffet III:
Laks Bellevue
Røget dyrekølle med coleslaw & syltede løg
Fisketerrin med kaviarcreme
Bønnesalat med rødløg og feta
Salat med gratineret gedeost og sprød bacon
Svampeflan med vesterhavsost og krydderurtesalat
Lammekølle med skysauce
Perlebygrisotto
Helstegt oksefilet med sauce Bordelaise
Små Venø kartofler vendt med friske krydderurter
Udvalg af ost med tilbehør
Karamelliseret æblekage af danske æbler med syrnet fløde
Hjemmelavet islagkage med frisk frugt
Langtidshævet surdejsbrød
 
415,-
(min. 25 personer)
 
Brunch Buffet:
Fra kl. 11:00 - 15:00 (max. 4 timer)
(Efter kl. 15:00 - kr. 1000,- pr. time)
Mousserende vin ved ankomst, juice, kaffe/the,
hjemmebagt rugbrød og lyst brød, wienerbrød og croissanter, marmelade, smør,
røræg, bacon, brunchpølser, sild med tilbehør, yoghurt med hjemmelavet müesli og honning,
lun leverpostej med bacon, ostefad, charcuteri, tarteletter med høns i asparges,
dampet laks med rejer, pandekager med ahornsirup, frugtfad 
275,- pr. person
(min. 25 personer)
 
Natmad:
Frikadeller med kartoffelsalat og surt
68,-
Oste/pølsebord med udvalg af italienske pølser, udenlandsk ost og tilbehør
89,-
”Pølsevogn” med kogte og ristede pølser, brød, kakaomælk og tilbehør 
78,-
To slags tærte serveret med salat & dressing 
68,-

Kaffe & Sødt:
Kaffe/the: 
32,- pr. person
Hjemmebagte småkager:
28,- pr. person
Chokolade: 
30,- pr. person
Kransekage: 
45,- pr. person
   
Vine:
Husets vine:
Hvidvin/Rødvin: 
235,- pr. flaske
Vine som husets anbefaler:
Hvidvin/Rødvin: 
260,- pr. flaske
 
Dessertvin:
La Playa Late Harvest, Sauvignon, Chile (5cl.)
65,-
Moscato d´Asti, Bersano, Italien (5cl.)
65,-
Graham´s "Six Grapes", Reserve Port, Portugal (5cl.)
62,-
Sherry, Lustau San Emilio PX, Spanien (5cl.)
65,-
Spiritus:
Cognac:
Husets cognac (2cl.)
55,-
Lèopold Gourmel 15 Carat (2cl.)
75,-
Likør:
Baileys (2cl.)
40,-
Grand Marnier (2cl.)
35,-